Υψηλές Ταχύτητες Παγκύπριας δικτύωσης για την επιχείρησή σας 


Διασφαλίστε τη μεταφορά των εταιρικών δεδομένων σας και συνδέστε τις εγκαταστάσεις σας σε εθνικό επίπεδο με υψηλές ταχύτητες που φθάνουν μέχρι και Gbps. Επιλέξτε το είδος της δικτύωσης που εξυπηρετεί περισσότερο τις επιχειρησιακές σας ανάγκες και αξιοποιείστε τις χαμηλού κόστους λύσεις συνδεσιμότητας που παρέχει το δίκτυο της ΜΤΝ.

Αυτόνομη διαχείριση συνδεσιμότητας με λύσεις Δικτύωσης MPLS VPN Ethernet & VPLS Ethernet

Δρομολογήστε τα δικά σας πρωτοκόλλα επικοινωνίας, καθώς και την αυτόνομη διασύνδεσή τους κατά βούληση και μάλιστα με ταχύτητες που ανέρχονται σε Gbps και σας προσφέρονται με πολύ χαμηλότερο κόστος από το μέσο όρο της αγοράς. Η λύση L2 MPLS VPN Ethernet που σας προσφέρει η ΜΤΝ Business, επιτρέπει την ασφαλή  διασύνδεση  των εγκαταστάσεών σας, μέσω του «επόμενης γενιάς» MPLS δικτύου της.


Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε τη λύση L2 VPLS Ethernet, η οποία διαφοροποιείται από τις παροχές των συμβατικών  λύσεων L2, καθώς εμφανίζει τις εγκαταστάσεις σας συνδεδεμένες με το ίδιο τμήμα του τοπικού δικτύου σας, δίχως να προαπαιτείται η σύνδεσή τους με διαφορετικά υποδίκτυα.


Επιπρόσθετα, αποκτώντας πρόσβαση στις υπηρεσίες L3 MPLS VPN της MTN Business, επιτυγχάνετε την ασφαλή δικτυακή διασύνδεση των φυσικών εγκαταστάσεων της επιχείρησής σας και παράλληλα, εξασφαλίζετε τη συμμετοχή μας στη διαχείριση της δρομολόγησης των πρωτοκόλλων του δικτύου σας, πάντοτε κατόπιν δικού σας αιτήματος.


Στους χάρτες που ακολουθούν μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το δίκτυο οπτικών ινών της MTN και την ικανότητά του να υποστηρίξει τις παραπάνω λύσεις και υπηρεσίες.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλέσετε στο 131 (Γραμμή Εξυπηρέτησης Εταιρικών Πελατών) ή να στείλετε e-mail στο mtnbusiness@mtn.com.cy
 

  • Σύνδεση Πόλεων
  • Λευκωσία
  • Λεμεσός
  • Λάρνακα
  • Πάφος
  • Αμμόχωστος