Εξοπλίστε την επιχείρησή σας με την υπηρεσία MTN Cloud Business Telephony, για να αναβαθμίστε την τηλεφωνική επικοινωνία σας, πετυχαίνοντας ταυτόχρονη μείωση του λειτουργικού σας κόστους. Μια ολοκληρωμένη λύση ευρυζωνικής σταθερής τηλεφωνίας από την ΜΤΝ Business, η οποία με ελάχιστο κόστος καλύπτει πλήρως τις σημερινές και μελλοντικές ανάγκες επικοινωνίας τόσο των μικρών, όσο και των μεγάλων εταιρειών.

Με την υπηρεσία MTN Cloud Business Telephony μπορείτε να διαχειρίζεστε την τηλεφωνική επικοινωνία σας με μεγάλη ευελιξία και αποτελεσματικότητα, καθώς ενοποιεί όλα τα επικοινωνιακά δεδομένα της επιχείρησής σας. Σας δίνει τη δυνατότητα να διαμορφώσετε μια εικονική «τηλεφωνική υπηρεσία» που ανταποκρίνεται στις εξειδικευμένες ανάγκες της επιχείρησής σας και περιλαμβάνει σταθερή και κινητή τηλεφωνία, fax, e-mail και voice-mail. 

Μέσω της MTN Cloud Business Telephony τα επικοινωνιακά δεδομένα σας αποθηκεύονται στην τελευταίας τεχνολογίας cloud εφαρμογή μας και η ασφάλειά τους μεγιστοποιείται. Επιπρόσθετα, αποκτάτε τον πλήρη έλεγχο, αφού πλέον έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε ρυθμίσεις με ευκολία και μάλιστα σε πραγματικό χρόνο, μέσα από το εύχρηστο online web portal που σας παρέχει η υπηρεσίας μας.

 • Συμβατές Τηλεφωνικές Συσκευές
 • Πλεονεκτήματα
 • Συνδυασμός με Κινητή Τηλεφωνία
 • Η ΜΤΝ Cloud Business Telephony και τα επιμέρους πακέτα υπηρεσιών της (Standard, Advanced, Auto Attendant και Receptionist) δεν υποστηρίζονται πλήρως από τις συμβατικές αναλογικές συσκευές, με μοναδική εξαίρεση τις συσκευές φαξ, εφόσον συνδυάζονται με τους ανάλογους τερματικούς προσαρμογείς ΑΤΑ.

  Οι πιστοποιημένες τηλεφωνικές συσκευές IP (και αξεσουάρ) που εγγυώνται την απρόσκοπτη λειτουργία των προηγμένων τηλεφωνικών υπηρεσιών, τις οποίες σας προσφέρουμε, περιγράφονται αναλυτικά παρακάτω, προκειμένου να επιλέξετε το καταλληλότερο προϊόν για τις ανάγκες σας: 

   

  IP MTN Πιστοποιημένες Συσκευές

  Σύντομη Περιγραφή

  Entry Level

  IP Phone με 2-γραμμές (2x16 LCD, PoE)

  IP Phone με 3-γραμμές (132x64 LCD, Multi-Language, PoE)

  Medium Level

  IP Phone με 6-γραμμές (320x160 LCD, Multi-Language, BLF/BLA, SRTP, PoE)

  Executive Level

  IP-Phone με 6 γραμμές (4.3’’ TFL-LCDD, 262 χρώματα, Intuitive UI, Dual-port Gigabit Ethernet, ήχο HD, Open VPN)

  Add on

  Expansion module (πλούσια οπτική εμπειρία με 160x320 graphic LCD, 20 physical πλήκτρα, το καθένα με dual-color LED, 20 επιπρόσθετα πλήκτρα through page switch)

  Ακουστικά IP Phone (φιλτράρισμα εξωτερικών ήχων)

  ATAs

  2 πόρτες (θύρες)

  4 πόρτες (θύρες)

   

   

 •  

  • σύνδεση χρήστη στο λογαριασμό του από οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκεται, με μόνη προϋπόθεση να έχει στη διάθεσή του έναν υπολογιστή συνδεδεμένο στο Internet
  • δυνατότητα προσθήκης απεριόριστου αριθμού χρηστών
  • κεντρική διαχείριση και εποπτεία όλων των χρηστών σε πραγματικό χρόνο μέσω του online web portal της υπηρεσίας μας
  • εξ’ αποστάσεως πρόσβαση χρήστη στο λογαριασμό του μέσω του online web portal μας 
  • συμβατότητα με πολλά διαφορετικά πιστοποιημένα IP τηλέφωνα, όπως Cisco, Yeahlink, Panasonic κ.τ.λ.
  • οι παραμετροποιήσεις τηλεφωνικών αριθμών και extensions πραγματοποιούνται άμεσα με ένα τηλεφώνημα στο MTN Business Support
  • μέγιστη ασφάλεια τηλεφωνικών δεδομένων, καθώς αυτά αποθηκεύονται στην cloud εφαρμογή μας και είναι στη διάθεσή σας να τα ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή π.χ. ιστορικό κλήσεων
  • προαιρετική χρήση αυτόματου τηλεφωνικού κέντρου (Auto Attendant), το οποίο βελτιώνει σημαντικά την εξυπηρέτηση που παρέχετε στους πελάτες/συνεργάτες σας μέσα από μια μεγάλη γκάμα χρηστικών εφαρμογών
  • συνεχής αναβάθμιση υπηρεσίας
  • καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του έμψυχου δυναμικού σας και ενίσχυση της παραγωγικότητάς τους, ακόμα και αν αυτοί βρίσκονται εν κινήσει ή στο εξωτερικό ή αν εργάζονται σε διαφορετικό υποκατάστημα  

   

 • Συνδυάστε την υπηρεσία ΜΤΝ Cloud Business Telephony με την υπηρεσία ΜΤΝ Unlimited Business Calls και μεγιστοποιήστε τα οφέλη για την επιχείρησή σας, μειώνοντας εντυπωσιακά τα λειτουργικά σας κόστη και στην κινητή τηλεφωνία.

  Πιο συγκεκριμένα, με την υπηρεσία ΜΤΝ Unlimited Business Calls θα απολαμβάνετε τις χαμηλότερες χρεώσεις της αγοράς και επιπρόσθετα, το προσωπικό σας θα μπορεί να πραγματοποιεί απεριόριστες ενδοεταιρικές κλήσεις (από κινητό σε σταθερό, κινητό σε κινητό, σταθερό σε κινητό κ.ο.κ.) με σταθερή μηνιαία χρέωση κλήσεων που ξεκινά μόλις από €3.02/χρήστη

Τώρα μπορείτε και εσείς να εκσυγχρονίσετε άμεσα την εταιρική τηλεφωνική επικοινωνία σας, επιλέγοντας το πακέτο της υπηρεσίας MTN Cloud Business Telephony που ανταποκρίνεται περισσότερο στις ανάγκες σας!

Standard Advanced Auto-Attendant Receptionist

 

Περισσότερες πληροφορίες για τα τέλη και τις χρεώσεις κλήσεων της υπηρεσίας μπορείτε να μάθετε εδώ:

Χρεώσεις Κλήσεων
Τέλη Υπηρεσίας

Συχνές Ερωτήσεις

Γιατί να επιλέξω την υπηρεσία MTN Cloud Business Telephony και όχι ένα συμβατικό PBX τηλεφωνικό σύστημα;

Για να εξοικονομήσετε τα σημαντικά ποσά που απαιτούνται για την αγορά, εγκατάσταση και συντήρηση του συμβατικού PBX τηλεφωνικού εξοπλισμού σας. Και επιπρόσθετα, για να αποφύγετε το κόστος αγοράς των εξειδικευμένων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών που απαιτούνται για τη σύνδεσή σας με το δημόσιο τηλεπικοινωνιακό δίκτυο (π.χ. BRI, PRI, SIP trunk κ.τ.λ.).

Με την ΜΤΝ Cloud Business Telephony τα οικονομικά οφέλη επεκτείνονται, μια και αποδεσμεύεστε από την ανάγκη εξειδικευμένου προσωπικού υποστήριξης του τηλεφωνικού σας συστήματος. Τέλος, σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε μελλοντικές τροποποιήσεις ή αναβαθμίσεις π.χ. με επιπρόσθετες υπηρεσίες ή περισσότερους τηλεφωνικούς αριθμούς, ενώ με τα PBX τηλεφωνικά συστήματα είστε υποχρεωμένοι να εγκαταστήσετε νέο εξοπλισμό και να ακολουθήσετε άλλες περίπλοκες και δαπανηρές διαδικασίες.

Πώς μπορώ να αποκτήσω την υπηρεσία MTN Cloud Business Telephony;

Στείλτε μας ένα e-mail στο corporate@mtn.com.cy αναφέροντας τα στοιχεία επικοινωνίας σας και ένας από τους έμπειρους εκπροσώπους μας θα σας καλέσει εντός της μέρας, για να ορίσετε συνάντηση το συντομότερο δυνατόν. Κατά τη διάρκεια της συνάντησής σας, θα διασαφηνιστούν οι πραγματικές ανάγκες της επιχείρησής σας και θα καταλήξετε στο πακέτο υπηρεσίας που ανταποκρίνεται περισσότερο στις απαιτήσεις σας.

Στη συνέχεια, εφόσον εσείς το επιλέξετε, θα οριστεί επιτόπια μελέτη από τους τεχνικούς μας, προκειμένου να ελεγχθεί η καταλληλότητα των υποδομών της επιχείρησής σας και να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία της υπηρεσίας που επιλέξατε.

Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας για την επιχείρησή σας θα δρομολογηθεί και παράλληλα, το προσωπικό σας θα εκπαιδευτεί (εντός λίγων ωρών), ώστε να είναι κατάλληλα προετοιμασμένο για τη νέα εμπειρία τηλεφωνικής επικοινωνίας που σας προσφέρει η υπηρεσία MTN Cloud Business Telephony.

Ποιες είναι οι απαιτούμενες τεχνικές προδιαγραφές για την εγκατάσταση της υπηρεσίας MTN Cloud Business Telephony;

Για την εγκατάσταση και υποστήριξη της υπηρεσίας ΜΤΝ Cloud Business Telephony, οι εγκαταστάσεις του πελάτη πρέπει να πληρούν τις ακόλουθες βασικές τεχνικές προδιαγραφές:

 • Το υποστατικό του πελάτη θα πρέπει να είναι εξοπλισμένο με δομημένη καλωδίωση για LAN (τύπου Cat5e ή καλύτερη).
 • Μία (1) RJ45 πόρτα αποκλειστικά ανά SIP τηλεφωνική συσκευή σε κάθε σημείο όπου θα εγκατασταθεί SIPτηλεφωνική συσκευή.
 • Όλα τα σημεία RJ45 για τις SIP τηλεφωνικές συσκευές θα πρέπει να τερματίζονται σε ένα κεντρικό κατανεμητή καλωδίων μέσα στο υποστατικό του πελάτη.
 • Απαιτείται τροφοδοσία ρεύματος 220V AC σε κάθε σημείο όπου θα εγκατασταθεί SIP τηλεφωνική συσκευή.
 • Ένα L2 Ethernet switch/hub το οποίο να είναι εγκατεστημένο στον κεντρικό κατανεμητή καλωδίων του υποστατικού. Το switch θα πρέπει να έχει αρκετές διαθέσιμες πόρτες για να μπορέσει να εξυπηρετήσει όλες τις SIP τηλεφωνικές συσκευές του πελάτη.
 • Κεντρική τηλεφωνική γραμμή στον κεντρικό κατανεμητή καλωδίων, η οποία θα χρησιμοποιηθεί για την σύνδεση του DSL access modem.
 • Στην περίπτωση όπου ο πελάτης επιθυμεί να χρησιμοποιήσει ή να αγοράσει δικές του SIP συσκευές, τότε αυτές θα πρέπει να συμμορφώνονται με την λίστα πιστοποιημένων SIP συσκευών της MTN.

Επιλέγοντας το πακέτο υπηρεσιών Advanced, πραγματοποιείται παράλληλη εγκατάσταση του λογισμικού Business Communicator, με το οποίο ο πελάτης μπορεί να χρησιμοποιεί υπολογιστή αντί τηλεφωνικής συσκευής SIP. Ακολουθούν οι βασικές προδιαγραφές για την ικανοποιητική χρήση της υπηρεσίας:

• Λειτουργικό Σύστημα: Mac OS 10.6 Snow Leopard, Mac OS 10.7 Lion, Mac OS 10.8 Mountain Lion, Windows XP, Vista, Windows 7, or Windows 8 (Classical view only)

• 125MB αποθηκευτικό χώρο

• Κάρτα ήχου, μεγάφωνα, μικρόφωνο ή headset για φωνητικές κλήσεις

• Web κάμερα για video calls

• 1 GB ελάχιστη μνήμη RAM

• CPU: 1GHz ελάχιστο, 1.5GHz προτεινόμενο / Pentium 4 ελάχιστο, προτεινόμενο Dual Core ή καλύτερο

• Προτεινόμενο Open GL 1.5 ή ανώτερο

Για βίντεο υψηλής ευκρίνειας προτείνονται τα ακόλουθα:

• Web κάμερα υψηλής ευκρίνειας (HD)

• Οθόνη υψηλής ευκρίνειας (HD)

• CPU Pentium Quad Core ή επεξεργαστής ανάλογων προδιαγραφών

• 2 GB μνήμη RAM

Προδιαγραφές Πόρτας

 ports

Πώς μπορώ να ελέγχω και να διαχειρίζομαι τα τηλεφωνικά δεδομένα της επιχείρησής μου μέσω της υπηρεσίας MTN Cloud Business Telephony;

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης της υπηρεσίας στην εταιρεία σας, ο administrator και οι χρήστες που έχετε ορίσει, μπορούν να αρχίσουν να χρησιμοποιούν το online web portal της MTN Cloud Business Telephony, προκειμένου να ελέγξουν ή και να ρυθμίσουν τα τηλεφωνικά δεδομένα της επιχείρησής σας ανά πάσα στιγμή.

Για την είσοδό τους στην εφαρμογή της υπηρεσίας μας https://pbxaccount.mtn.com.cy/Login/ οι χρήστες πρέπει να χρησιμοποιούν το ατομικό User ID και Password που τους έχει δοθεί. 

 

 

Στους χάρτες που ακολουθούν μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το δίκτυο οπτικών ινών της MTN και την ικανότητά του να υποστηρίξει τις απαιτητικές υπηρεσίες cloud.  

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλέσετε στο 131 (Γραμμή Εξυπηρέτησης Εταιρικών Πελατών) ή να στείλετε e-mail στο mtnbusiness@mtn.com.cy

 

 

 • Σύνδεση Πόλεων
 • Λευκωσία
 • Λεμεσός
 • Λάρνακα
 • Πάφος
 • Αμμόχωστος