Το ιδανικό τηλεφωνικό κέντρο για την επιχείρησή σας

Με τις γραμμές SIP Trunk η επιχείρησή σας αποδεσμεύεται από το κόστος εγκατάστασης αναλογικών γραμμών PSTN και ISDN και ταυτόχρονα, αποκτά την κατάλληλη υποδομή για ένα τηλεφωνικό κέντρο (ΙP-Enabled PBX), που θα αναβαθμίσει εντυπωσιακά την εταιρική επικοινωνία σας.

Εφόσον προϋπάρχει αποκλειστικός τοπικός βρόχος Ethernet στις εγκαταστάσεις σας, εξασφαλίζονται τόσο η απρόσκοπτη λειτουργία των γραμμών SIP Trunk της επιχείρησής σας, όσο και οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φωνής που θα λαμβάνετε. 

Εναλλακτικά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι υφιστάμενες διαδικτυακές υπηρεσίες και υποδομή σας (κατόπιν επιβεβαίωσης της διασφάλισης ποιότητας της υπηρεσίας από τους τεχνικούς της ΜΤΝ). Με αυτή τη λύση, η επιχείρησή σας εξοικονομεί ακόμα περισσότερα και παράλληλα, επιτυγχάνει τις επιδιωκόμενες υψηλές ταχύτητες απόδοσης. 

Σε συνδυασμό με τα πλάνα ΜΤΝ Business PayMonthlyμπορείτε να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία MTN Unlimited Business Calls και να επιτύχετε απεριόριστη ενδοεταιρική επικοινωνία από κινητό σε σταθερό, σταθερό σε κινητό κ.λ.π. με σταθερή μηνιαία χρέωση που ξεκινά μόνο από €3.02/χρήστη.

Στους παρακάτω χάρτες, μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Δίκτυο Οπτικών Ινών της ΜΤΝ και την ικανότητά του να υποστηρίξει απαιτητικές λύσεις συνδεσιμότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλέσετε στο 131 (Γραμμή Εξυπηρέτησης Εταιρικών Πελατών) ή να στείλετε e-mail στο mtnbusiness@mtn.com.cy

Η υπηρεσία SIP Trunk της MTN υποστηρίζει πλήρως τα συστήματα PBX της 3CX.
3CX logo

  • Σύνδεση Πόλεων
  • Λευκωσία
  • Λεμεσός
  • Λάρνακα
  • Πάφος
  • Αμμόχωστος